Kezdő lap
- Hírek
- Újdonságok
Megnyitás
Szolgáltatások
- KábelTV
- Internet
- Telefon
Megnyitás
Dokumentumok
- ÁSZF
- Díjkalkulátor
- Csatornakiosztás
Megnyitás

Változások 2020.10.01.-től

Új csatornák, új Internet csomag, új szolgáltatás

Tisztelt Előfizetőnk!

Ahogy júniusban előzetesen megírtuk, október 1-től több változás is életbe lép szolgáltatásainkban.

A nyár folyamán hálózati fejlesztéseket hajtottunk végre. Ennek köszönhetően felvesszük kínálatunkba a 300Mbit/s sebességű, „300Net” internet csomagunkat.

Elindítjuk továbbá az RTL Most+ szolgáltatást is, mely kapcsán valamennyi 2TV és 3TV csomaggal rendelkező előfizető jogosulttá válik annak használatára. (Részletek a hírek menüpont alatt)

Három további TV csatornával is bővítjük kínálatunkat: Az RTL GOLD, RTL+ és a Balaton TV adásaival.
A módosítások miatt a TV készülékek újrahangolására lesz szükség!

A változásokkal párhuzamosan a díjszabásunk is változik csekély mértékben. Négy éve változatlan árakon szolgáltatunk. Időközben az infláció és a hálózat-fenntartási költségek megnövekedése miatt minimális mértékben növelni kényszerülünk az alacsonyabb csomagok árát. Ezzel párhuzamosan viszont akciós feltételekkel lehet nagyobb csomagot választani, melyek ár/érték arányban kedvezőbbek. Az E-számlát választó előfizetőinknek a korábbinál nagyobb kedvezményt nyújtunk. Tovább folytatjuk két és fél éve töretlenül népszerű „Fizesse az eggyel kisebb csomag árát” akciónkat is. A részletes díjainkat, a műsorkiosztást, valamint az aktuális díjkalkulátort megtekintheti és letöltheti honlapunkról. A „hűségszerződéssel” rendelkezőket a díjváltozás a hűségidő lejártáig nem érinti.
(A módosítás a TV és Net ÁSZF 4. sz. mellékletét érinti, mely honlapunkon megtalálható. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az egyoldalú módosítással nem ért egyet, jogában áll az előfizetői szerződését azonnali hatállyal felmondani.)

Tisztelettel: SZITI-L Kft.
Vissza


Copyright 2018© Sziti-L. Minden jog fenntartva.
Webmail  |  Forgalom lekérdezés  |  Elérhetőségek  |  ÁSZF